Voel je je niet helemaal zeker over het geven van beeldend onderwijs in je klas? Staat er een methode met leuke lessen op school, maar kies je in de praktijk toch vaak snel even voor een eenvoudig idee van Pinterest? Kun je wel wat nieuwe input gebruiken op het gebied van materialen en de manier waarop je ze kunt gebruiken? Samen met Stadkamer organiseert ZoGemaakt de cursus Beeldend Vaardig. Drie leuke lessen waarin je (opnieuw) kunt ontdekken hoe uitdagend beeldend werken kan zijn, zeker wanneer het onderwerp, techniek en materiaal elkaar versterken. Tijdens het creatieve proces krijg je weer vertrouwen in eigen kunnen en doe je nieuwe inspiratie op om met je leerlingen aan de slag te gaan.

Na het succes van de eerste drie edities start op dinsdag 11 februari, van 19.30-21.30 uur Beeldend Vaardig met textiel. Dit keer doe je inspiratie op en ga je zelf praktisch aan de slag met nieuwe en ‘vergeten’ technieken zoals wikkelen, vlechten, rijgen en bedrukken.

De cursus Beeldend Vaardig wordt gegeven door Monica Sierat en vindt plaats in Stadkamer Centrum. Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in via www.stadkamer.nl/activiteiten

Voor wie
leerkrachten van het basisonderwijs
Duur
3 lessen
Wanneer
dinsdag 11, 25 februari en 10 maart van 19.30-21.30 uur
Waar
Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a
Prijs
€ 50,00


@