Het Kinderkunstatelier is voor kinderen die ervan houden om te tekenen, te schilderen en te fantaseren en er meer over willen leren. In onze ateliers werk je met állerlei kunst materialen – zoals bijvoorbeeld krijt, verf, inkt, houtskool of fineliner – en je zult ontdekken dat je daar op 101 manieren mee kunt werken.

Elke les doen we wat anders en werken we met andere materialen. De ene keer ga je natekenen. De andere keer luister je naar een verhaal en/of kijk je naar een kunstenaar. Daarmee ga je fantaseren, dingen verzinnen en je creativiteit gebruiken. Aan het eind van het atelier proberen we een kleine tentoonstelling te te organiseren, maar sowieso ga je naar huis met een map vól prachtige kunstwerken! Omdat de lessen elke week anders zijn, kun je een kinderkunstatelier meerdere keren volgen. Vanuit het kinderkunstatelier kun je ook doorstromen naar de Talentklas.

Er zijn twee kinderkunstateliers. Op woensdagmiddag in CBS Het Mozaïek en op vrijdagmiddag in Stadkamer Centrum. De lessen worden gegeven door Mandy Hidding op woensdag en door Simone van der Meulen op vrijdag.

Doe jij ook (weer) mee? Leuk, schrijf je snel in!

Wie

kinderen uit groep 3 t/m 8

Duur

10 lessen 

Wanneer

woensdag vanaf 30 september van 13.00-14.00 uur (N.B. als de groep te vol wordt, vormen we een tweede groep van 14.15-15.15 uur) 

vrijdag vanaf 25 september van 15.00-16.00 uur 

Waar

woensdag in Het Mozaïek, Assendorperstraat 127-1 Zwolle 

vrijdag in Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a Zwolle

Kosten

€ 55,00 inclusief materiaal


@