Het Kinderkunstatelier is voor kinderen die ervan houden om te tekenen, te schilderen en te fantaseren en er meer over willen leren. In onze ateliers werk je met állerlei kunst materialen – zoals bijvoorbeeld krijt, verf, inkt, houtskool of fineliner – en je zult ontdekken dat je daar op 101 manieren mee kunt werken.

Elke les doe je wat anders. De ene keer ga je natekenen en moet je vooral héél goed kijken. De andere keer ga je fantaseren, dingen verzinnen en je creativiteit gebruiken. Aan het eind van het atelier neem je natuurlijk al je kunstwerken mee naar huis!

Er zijn twee kinderkunstateliers. Op woensdagmiddag in CBS Het Mozaïek en op vrijdagmiddag in Stadkamer Centrum. De lessen op woensdag worden gegeven door Mandy Hidding, op vrijdag door Simone van der Meulen.

Het Kinderkunstatelier is geschikt voor kinderen van groep 3 t/m 8. Omdat de lessen elk lesblok anders zijn, kun je een Kinderkunstatelier meerdere keren volgen. Als je voor het eerst aan één van onze ateliers meedoet, adviseren we je om eerst een lesblok in het Kinderkunstatelier te volgen. Zit je in groep 5, 6, 7 of 8, dan stroom je daarna door naar de Talentklas.

Heb je zin om (weer) mee te doen? Scroll dan naar de gele button hieronder en schrijf je snel in!

Wie

kinderen uit groep 3 t/m 8

Duur

10 lessen vanaf woensdag 20 januari en vrijdag 22 januari 2021 

Wanneer

woensdag  van 13.00-14.00 uur en van 14.15-15.15 uur

vrijdag  van 15.00-16.00 uur 

Waar

woensdag in Het Mozaïek, Assendorperstraat 127-1 Zwolle 

vrijdag in Stadkamer Centrum, Zeven Alleetjes 1a Zwolle

Kosten

€ 55,00 inclusief materiaal


@