Door corona zijn al onze ateliers geannuleerd. Na de zomervakantie hopen we opnieuw te kunnen starten. Als je vragen hebt, mail of bel gerust! 

In Atelier Tussen 1&7 ga je net als in onze andere ateliers aan de slag met een allerlei nieuwe materialen, waarmee je lekker kunt experimenteren en van alles kunt ontdekken. Je gaat natekenen en -schilderen, maar ook fantaseren en (soms de gekste) dingen verzinnen.

Maar. Atelier Tussen 1&7 is bedoeld voor kinderen met speciale wensen. Dat kan zijn: je houdt héél erg van tekenen en schilderen, maar niet van de ‘drukte’ van een grote groep. Of je zou ‘eens een tijdje alleen met potlood willen tekenen’. Of je wilt ‘gewoon maken wat je zelf in je hoofd hebt’. Omdat er in Atelier Tussen 1&7 maximaal zeven kinderen aan het werk kunnen, is er voor al deze speciale wensen ruimte, rust en tijd.

Het atelier bestaat uit 10 lessen op de woensdagmiddag en wordt gegeven in het huiskamer-atelier van Simone van der Meulen. Heb je zin om (weer) mee te doen? Schrijf je dan snel in!

Wie 

kinderen vanaf groep 5

Duur

10 lessen

Wanneer

woensdagmiddag van 16.00-17.30 uur 

Waar

Atelier Tussen 1&7
H. Roland Holststraat 17, Zwolle

Kosten

€ 88,00 inclusief materiaal


@