Waren we nét begonnen met ons gloednieuwe Atelier Tussen 1&7, brak het corona-virus uit! Atelier Tussen 1&7 is eigenlijk dus nog steeds een nieuw initiatief van ZoGemaakt. Nu op de woensdagmiddag i.p.v. op de zaterdagochtend.

In Atelier Tussen 1&7 ga je net als in onze andere ateliers aan de slag met een allerlei nieuwe materialen, waarmee je lekker kunt experimenteren en van alles kunt ontdekken. Je gaat natekenen en -schilderen, maar ook fantaseren en (soms de gekste) dingen verzinnen. Maar. Atelier Tussen 1&7 is bedoeld voor speciale wensen. Stel: je houdt héél erg van tekenen en schilderen, maar niet van die ‘drukte’ in een grote groep. Of je houdt wel ‘heus van schilderen hoor’, maar je zou liever ‘eens een tijdje alleen met potlood willen tekenen’. Of je wilt niet één les, maar liever drie lessen aan één opdracht werken, gewoon omdat je van zorgvuldig houdt. Omdat er in Atelier Tussen 1&7 maximaal zeven kinderen aan het werk kunnen, is er voor al deze speciale wensen lekker veel tijd, rust en ruimte!

Het atelier bestaat uit 8 lessen op de woensdagmiddag en wordt gegeven door Simone van der Meulen. Heb je zin om mee te doen? Schrijf je dan snel in!

Wie 

kinderen uit groep 5-8

Duur

8 lessen vanaf woensdag 30 september 2020

Wanneer

woensdag van 16.00-17.30 uur 

Waar

Atelier Tussen 1&7
H. Roland Holststraat 17, Zwolle

Kosten

€69,50 inclusief materiaal


@