ZoGemaakt

Facebook Twitter
Foto: Tamara Design

Over Alles Stroomt!

Alles Stroomt! is de naam van het nieuwe natuur- en kunstproject in de Aa-landen.

Kinderen van 6 t/m 12 jaar gaan in lessen onder schooltijd en in kunst- en natuurateliers na schooltijd op avontuur en maken zo kennis met de geschiedenis, natuur en kunst in hun eigen wijk. De kunstwerken die tijdens het project gemaakt worden, worden tentoongesteld op diverse locaties in de Aa-landen.

Het project loopt van januari t/m juni 2019 . Hieronder een greep uit de activiteiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Het initiatief

Alles stroomt! is een initiatief van ZoGemaakt en Stadkamer en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de basisscholen in de Aa-landen, Atelier Blauw, Jaap Voges, Maarten Keijzer, Margreet Vloon, ErUit, Welzijnsconfetti, Tamara Design, Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen, Ondernemersvereniging Winkelcentrum Aa-landen, Multifunctioneel centrum De Bolder, Wijkboerderij de Eemhoeve, de Sionskerk en vele anderen.

Een greep uit het aanbod onder schooltijd

Schrijf je in voor één van de ateliers

Alles stroomt! is een initiatief van ZoGemaakt en Stadkamer. Het project is mede mogelijk gemaakt en ontwikkeld in nauwe samenwerking met de basisscholen in de Aa-landen, Atelier Blauw, Jaap Voges, Maarten Keijzer, Margreet Vloon, ErUit, Welzijnsconfetti, Tamara Design, Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen, Multifunctioneel centrum De Bolder, Wijkboerderij de Eemhoeve, de Sionskerk, Ondernemersvereniging Winkelcentrum Aa-landen en vele anderen.